Handlekurv:0 items
Ingen varer
GIpro X-type G2 gir indikator, til MC med el Speedometer

Avansert og svært kompatibel girindikator!

  • Neste generasjons gir indikator med all den nyeste tech. Touch kontroll, automatisk lysstyrke, høy hastighet advarsel og shift light funksjon - alt i en pen pakke. Ekstra lys LED, 5 display farger å velge mellom. Og på toppen av dette er dette den mest kompatible av alle GIpros. Møt den helt nye X-typen!
  • GIpro X-type G2-modellen fungerer på alle motorsykler, ATVer, biler og andre kjøretøy med 4, 5 eller 6 girposisjoner. Uansett hvilken sykkel du eier, har vi en løsning for kjøreturen din. For å gjøre installasjonen så enkel som mulig, tilbyr vi Plug 'n Go-kabelkit til hundrevis av forskjellige sykler. Et universalutstyrssett er også tilgjengelig, og det er et sett for eldre sykler å ha kabeldrevet hastighetsmåler eller ingen hastighetsmåler i det hele tatt, som for eksempel offroad motorsykler.
  • Når du bestiller, velg displayfarge + kabel du finner i produktveileder for sykkelen din. Hvis sykkelen din ikke er oppført, kontakt din forhandler for å få råd om hvilket universalkabel som skal fungere.
    Merk: Vi lister ikke X-typen for motorsykler som GIpro ATRE eller GIpro DS-modellene er kompatible med.

 

GIpro X-type G2 gir indikator, til MC med el Speedometer

GPXT

Avansert og svært kompatibel girindikator! Neste generasjons gir indikator med all den nyeste tech. Touch kontroll, automatisk lysstyrke, høy hastighet advarsel og shift light funksjon - alt i en pen pakke. Ekstra lys LED, 5 display farger å velge mellom. Og på toppen av ...
  • Produsent: HEALTECH ELECTRONICS LTD.

Farge

Fra: KR.1,189.00

Nåværende omtaler: 0