Handlekurv:0 items
Ingen varer
Syntetisk SAE 10W-50 \"Dirt Bike\" Olje ( On/-offroad)

Syntetisk SAE 10W-50 Dirt Bike olje

Laget for å prestere og gir svært god clutch-prestasjon både på og av banen. Lang «friksjonsholdbarhet», enten du er i et løp eller dypt til skogs, gjør at du kan føle deg sikker på at clutchen vil fortsette å prestere fra start til slutt.

I en start-test med 32 simulerte løpsstarter leverte clutchen en konsistent respons selv etter 32 forsøk, mens en annen ledende produsents olje (OEM) kun gav gode resultater opptil 16 forsøk. Selv etter denne ekstreme simuleringen holdt friksjonsplatene seg rene og i god stand. Se engelsk varebeskrivelse for mer informasjon om testen.

 

Anvendelsesområde: Anbefalt for KTM®, Kawasaki®, Yamaha®, Suzuki®, Husqvarna® og andre dirt bikes hvor 10W-50 kan brukes. Anbefales som en erstatning for Motorex Cross Power 4T. JASO MA; API SG, SJ, SH, SL.Syntetisk SAE 10W-50 "Dirt Bike" Olje ( On/-offroad)

DB50QT

Syntetisk SAE 10W-50 Dirt Bike oljeLaget for å prestere og gir svært god clutch-prestasjon både på og av banen. Lang «friksjonsholdbarhet», enten du er i et løp eller dypt til skogs, gjør at du kan føle deg sikker på at clutchen vil fortsette å prestere fra start til slutt.I en start-...
  • Produsent: Amsoil

Emballasje

KR.250.00

Nåværende omtaler: 0