Handlekurv:0 items
Ingen varer
Syntetisk SAE 60 Motorsykkelolje

API SG, SL/CF • JASO MA/MA2 • ISO-L-EMA2 • API GL-1

AMSOILs SAE 60 er en førsteklasses olje utviklet for de som ønsker den beste smøringen til motorsykkelen sin. Oljen er et resultat av grundig testing og er laget for å prestere på alle punkter som er viktige for motorsykler, inkludert ved høyt turtall og til våtclutch. Den fungerer meget godt til både amerikanske og andre motorsykkelmerker.

Oljen leveres i:

Flaske 0,945L (quart gallon)

Se også vår oversikt for anbefalte oljer til ditt kjøretøy: http://www.amsoil.com/products/streetbikes/oil_chart.aspx

AMSOIL, den ledende aktøren innenfor syntetiske oljer, lagde verdens første API-godkjente syntetiske motorolje i 1972. Du kan stole på at AMSOIL med sine mange år med erfaring har utviklet den beste beskyttelsen for din motorsykkel.

Reduserer friksjon, varmeutvikling og slitasje

AMSOILs SAE 60 har en høy varmekapasitet og beskytter godt mot slitasje. Oljen beholder sin viskositet slik at riktig oljetrykk opprettholdes ved høye temperaturer. Denne oljen gir god beskyttelse til både gir og kjede, og innfrir kravene som stilles til en SAE 140, API GL-1 girolje. I tillegg er det tilsatt rikelig med additiver som motvirker slitasje uavhengig av arbeidsbetingelsene. Motstandsdyktigheten for nedbrytning er høy- oljen er laget med hensyn til unngåelsen av avleiringer og karbondeponering i motoren.

Med denne oljen er det ikke nødvendig å bruke flere smøringer til girkassen. Den dynamiske viskositeten er høy og mekanisk påkjenning vil derfor ikke være ødeleggende for oljens egenskaper. Den virker som en girolje uten de negative effektene som additiver ofte kan forårsake under høyt trykk, som for eksempel at våtclutchen ikke virker som den skal.

Overlegen rustbeskyttelse

Motorsykler er sårbare for å ruste ved lagring, høy luftfuktighet og selv korte kjøreturer. Rust kan for eksempel forårsake at kulelager svikter, et ustabilt kompresjonstrykk, økt generell slitasje og kontaminering av veivhuset ved forbiblåsing («blow-by»). God beskyttelse mot rust er ikke en egenskap som hører til alle motoroljer, den må nøye utformes. I motsetning til mange motorsykkeloljer er AMSOILs syntetiske olje tilsatt nøye utvalgte stoffer som aktivt motvirker korrosjon.

Utmerket våtclutch-prestasjon

Denne oljen er ikke tilsatt friksjonsmodifiserende komponenter. Med denne oljen vil du over lengre tid ha en clutch som ikke mister taket og som er motstandsdyktig mot glasering.

Rett mengde detergenter (TBN) nøytraliserer de syrlige forbrenningsrestene som ellers kan bryte ned clutchmaterialene.


Anvendelsesområde

AMSOILs syntetiske SAE 60 kan anbefales for tidlige modeller av luftkjølte V-twin hvor motorolje med viskositetsgradering på 60 er spesifisert. SAE 60 brukes ofte i Harley Davidson® Knucklehead, Panhead, Shovelhead, men også andre motorsykler med motorer med bred sylinderdiameter.

Kompatibilitet med andre oljer

AMSOILs 10W-30 (MCT) Syntetiske Motorsykkelolje kan blandes med andre konvensjonelle eller syntetiske oljer, men å gjøre dette kan redusere oljens levetid så vel som oljens høye prestasjonsevne. Det anbefales ikke å tilsette additiver til AMSOILs syntetiske oljer.

Service

Man kan kjøre på samme olje opp til det dobbelte av tiden eller avstanden som er gått frem til første service (slik bestemt av motorsykkelprodusent) eller opptil ett år avhengig av hvilken som kommer først. For Big Twin Harley-Davidson- girkasser bør instruksene for syntetisk olje anvendes- opptil 32 000 km (20 000 miles) eller 1 år avhengig av hvilken som inntreffer først. Dersom du bruker et annet motorfilter enn AMSOIL Ea® bør du skifte filter innenfor normal holdbarhet.

Sikkerhet

Produktet er ikke forventet at vil kunne være helsenedsettende dersom det brukes slik anvist, følg våre anbefalinger i vårt datablad for sikkerhet:

http://www.amsoil.com/msds/index.aspx.

Du finner alltid databladet tilgjengelig på www.amsoil.com og kan ellers henvende deg til oss. Produktet bør holdes utenfor barns rekkevidde. Unngå unødvendig forurensning og levér gammel olje til rett sted for gjenvinning.

For garanti-informasjon kan du trykke her: www.amsoil.com/warranty.aspx.

Teknisk informasjon

Synthetic SAE 60 Motorcycle Oil (MCS)

Kinematisk viskositet @ 100°C, cSt (ASTM D445)

23,4

Kinematisk viskositet @ 40°C, cSt (ASTM D445)

190,2

Viskositetsindeks (ASTM D2270)

151

Frysepunkt °C (°F) (ASTM D97)

-34 (-29)

Flammepunkt °C (°F) (ASTM D92)

242 (468)

Høy temperatur/Dynamisk viskositet (ASTM D5481 @ 150°C , 1.0 x 106 s-1), cP

7,08

Fire-kuler slitasjetest (ASTM D4172 @ 40 kgf, 150°C, 1800 rpm, 1 hour), Scar, mm

0,40

Noack fordampingsevne, % vekttap (g/100g) (ASTM D5800)

3,60

Syntetisk SAE 60 Motorsykkelolje

MCSQT

API SG, SL/CF • JASO MA/MA2 • ISO-L-EMA2 • API GL-1 AMSOILs SAE 60 er en førsteklasses olje utviklet for de som ønsker den beste smøringen til motorsykkelen sin. Oljen er et resultat av grundig testing og er laget for å prestere på alle punkter som er viktige for motorsykler, inklu...
  • Produsent: Amsoil

Emballasje

KR.245.00

Nåværende omtaler: 0