Handlekurv:0 items
Ingen varer
10W-30 Høykvalitets syntetisk motorsykkelolje

API SG, SL/CF, CG-4; JASO MA/MA2; ISO-L-EMA2 SAE 80; API

GL-1

  • Quart Bottle
  • 30-Gallon Drum
  • 55-Gallon Drum


Vår 10W-30 er en velutviklet olje med flere anvendelsesområder for både amerikanske og andre motorsykkelmerker. Denne oljen henter frem det beste i din motorsykkel, den fungerer svært godt under høyt turtall, som våtclutch-smøring, rustbeskyttelse og for gir under høy belastning.

AMSOILs 10W-30 (MCF) er en førsteklasses olje utviklet med de som kun ønsker den beste smøringen til motorsykkelen sin i tankene. Oljen er et resultat av grundig testing og er laget for å prestere på alle punkter som er viktige for motorsykler. Denne oljen presterer for eksempel svært godt ved høyt turtall, som våtclutch-smøring, som beskyttelse til høyt belastede gir og i tillegg gir den en svært god rustbeskyttelse. Den fungerer meget godt til både amerikanske og andre motorsykkelmerker.

AMSOIL, den ledende aktøren innenfor syntetiske oljer, lagde verdens første API-godkjente syntetiske motorolje i 1972. Du kan stole på at AMSOIL med sine mange år med erfaring har utviklet den beste beskyttelsen for din motorsykkel.

Reduserer friksjon, varmeutvikling og slitasje

Ved høye temperaturer presterer AMSOILs 10W-30 utover det normale (se graf nedenfor) og leverer derfor en utmerket beskyttelse mot slitasje. Oljen bidrar til at motoren ikke overopphetes ved å effektivt redusere friksjon og varmeutvikling. I tillegg er den rikelig tilsatt med additiver som motvirker slitasje uavhengig av arbeidsbetingelsene. Ikke bare tåler den varme godt, men den er også tilsatt rikelig med oksidasjonshemmende virkestoffer. Videre har oljen vanskelig for å fordampe og er nøye tilpasset for å motvirke avleiringer og karbondeponering slik at motoren holder seg ren.

Girbeskyttelse under høy belastning

Med denne oljen er det ikke nøvendig å bruke forskjellige smøringer til girkassen. Den dynamiske viskositeten er høy og mekanisk påkjenning vil derfor ikke være ødeleggende for oljens egenskaper. 10W-30 virker som en girolje uten de negative effektene som additiver ofte kan forårsake under høyt trykk, som for eksempel at våtclutchen ikke virker som den skal.

Overlegen rustbeskyttelse

Motorsykler er sårbare for å ruste ved lagring, høy luftfuktighet og selv korte kjøreturer. Rust kan for eksempel forårsake at kulelager svikter, et ustabilt kompresjonstrykk, økt generell slitasje og kontaminering av veivhuset ved forbiblåsing («blow-by»). God beskyttelse mot rust er ikke en egenskap som hører til alle motoroljer, den må nøye utformes. I motsetning til mange motorsykkeloljer er AMSOILs syntetiske olje tilsatt med nøye valgte stoffer som aktivt motvirker korrosjon. Med rikelig med detergenter (TBN= 11,1) nøytraliseres syrlige forbrenningsrester og korrosjen forhindres fra å ta sted.

Utmerket våtclutch-prestasjon

Denne oljen er ikke tilsatt friksjonsmodifiserende komponenter. Med denne oljen vil du over lengre tid ha en clutch som ikke mister taket og som er motstandsdyktig mot glasering.

Anvendelsesområde

Oljen er anbefalt for luft- og vannavkjølte firetaktsmotorer, scootere, ATV og UTV som trenger SAE 10W-30. Den møter kravene til SAE 80, API GL-1 for girolje og er anbefalt for girkasser til både firetakts- og totaktsmotorsykler. AMSOIL 10-W30 kan uttrykkelig anbefales for motorsykler og scootere fra Honda®, Kawasaki®, Yamaha®, Suzuki®,  i tillegg til ATV og UTV fra Arctic Cat®, Can-Am®, Honda®, Kawasaki®, og Suzuki®. Oljen er ikke anbefalt dersom du trenger en API GL-4 eller GL-5-girolje.

Kompatibilitet med andre oljer

AMSOILs 10W-30 (MCT) Syntetiske Motorsykkelolje kan blandes med andre konvensjonelle eller syntetiske oljer, men å gjøre dette kan redusere oljens levetid så vel som oljens høye prestasjonsevne. Det anbefales ikke å tilsette additiver til AMSOILs syntetiske oljer.

Service

Man kan kjøre på samme olje opp til det dobbelte av tiden eller avstanden som er gått frem til første service (slik bestemt av motorsykkelprodusent) eller opptil ett år avhengig av hvilken som kommer først. Dersom du bruker et annet motorfilter enn AMSOIL Ea® bør du skifte filter innenfor normal holdbarhet.

Dersom du kjører på grus anbefales det at du skifter olje i tråd med motorsykkelprodusentens anbefalinger. For racing og modifiserte motorer gjelder ikke de ovenfor angitte anbefalinger.

Sikkerhet

Produktet er ikke forventet at vil kunne være helsenedsettende dersom det brukes slik anvist, følg våre anbefalinger i vårt datablad for sikkerhet: http://www.amsoil.com/msds/index.aspx. Du finner alltid databladet tilgjengelig på www.amsoil.com og kan ellers henvende deg til oss. Produktet bør holdes utenfor barns rekkevidde. Unngå unødvendig forurensning og levér gammel olje til rett sted for gjenvinning.

For garanti-informasjon kan du trykke her: www.amsoil.com/warranty.aspx.

 

Teknisk informasjon

SAE 10W-30 Synthetic Motorcycle Oil (MCT)

Kinematisk viskositet @ 100°C, cSt (ASTM D445)

11.3

Kinematisk viskositet @ 40°C, cSt (ASTM D445)

72.9

Viskositetsindeks (ASTM D2270)

147

Frysepunkt °C (°F) (ASTM D97)

-47 (-53)

Brennpunkt °C (°F) (ASTM D92)

254 (489)

Flammepunkt °C (°F) (ASTM D92)

238(460)

Høy temperatur/Dynamisk viskositet (ASTM D5481 @ 150°C , 1.0 x 106 s-1), cP

4.4

Fire-kuler slitasjetest (ASTM D4172 @ 40 kgf, 150°C, 1800 rpm, 1 hour), Scar, mm

0.40

Noack fordampingsevne, % vekttap (g/100g) (ASTM D5800)

5,40

Detergenter/dispergenter TBN (Total Base Number)

11.1

10W-30 Høykvalitets syntetisk motorsykkelolje

MCT

API SG, SL/CF, CG-4; JASO MA/MA2; ISO-L-EMA2 SAE 80; API GL-1 Quart Bottle30-Gallon Drum55-Gallon DrumWarrantyMSDSData SheetVår 10W-30 er en velutviklet olje med flere anvendelsesområder for både amerikanske og andre motorsykkelmerker. Denne oljen henter frem det beste i din motorsykkel,...
  • Produsent: Amsoil

Fra: KR.219.00

Nåværende omtaler: 0